AGAIN by LAKRAN

again-applogoVoor de situaties in de dagelijkse consulting-praktijk waar we continu dezelfde issues tegenkomen die zich niet of moeilijk met beschikbare technologie laten oplossen, hebben we een groepje echte smart-thinkers beschikbaar die dat soort uitdagingen omdenken in herbruikbare oplossingen. Ons softwarehuis AGAIN by LAKRAN waar nieuwe ideeën worden geboren en groot gebracht.

Het begint hier altijd met een consulting ervaring binnen het zusterbedrijf LAKRAN Procurement Professionals. Als meerdere klanten hetzelfde maatwerk vragen of met dezelfde frustratie een optimalisatie niet kunnen verzilveren door ontbrekende mogelijkheden, begint er binnen AGAIN by LAKRAN iets te borrelen. Onder het motto “kan niet bestaat niet” worden hier vervolgens herbruikbare oplossingen uitgevonden voor de meest uiteenlopende P2P-issues in cloud-omgevingen. Gewoon, door anders naar hetzelfde probleem te kijken of doordat we de lokale markt net wat beter kennen dan de global players.
Er is wat ons betreft slechts één spelregel: altijd complementair zijn aan de bestaande markt, we zijn niet uit op onnodige extra concurrentie in het software speelveld.

Bekijk website

Onze andere bedrijven:

lakran-applogo  against-applogo FFMonkey