De inkoopmanager en de software ontwikkelaar

code-1839406_1920

De inkoopmanager en de software ontwikkelaar

Wanneer je de juiste mensen op de juiste plaats zet, ga je de kracht zien van het echte verbinden van business en technology.

Want heb je weleens een software ontwikkelaar gezien die de discussie met een opdrachtgevende inkoopmanager aan ging rondom business logica in een wens? En heb je dan ook weleens gezien dat die software ontwikkelaar de discussie won?

Wij wel! Sterker nog, meer dan eens. De intelligentie rondom goedkeurstromen in een factuurproces is typisch zo een onderwerp waar dat vaker voorkomt. De techniek om voorspelbaar te maken of een factuur wel of niet legitiem is wordt steeds beter dus de mogelijkheden om business efficiƫnter te laten functioneren daarmee breder.

Daar komen dus daadwerkelijk technologie en bedrijfsproces samen en wie kan die discussies dan beter voeren dan de ontwikkelaars die echt snappen wat de techniek kan en die al zo vaak hebben gehoord wat de business wil.

Daar wordt gewoonweg het verschil gemaakt, en bevochten, want waarde creƫren gebeurd niet altijd enkel door ja te knikken natuurlijk.